vila i fred gamlafarfar ♥

Imorse gick min gamlafarfar bort , han var alltid den som fick en att le. Var alltid den som skämtade och han har alltid funnits där för alla. Är så glad att jag fått uppleva en sådan fantastisk människa som du varit, Kommer sakna alla dina dumma kommetarer och att du alltid ska retas och hålla på. Alla vi i släkten står varandra jätte nära och det är sjukt många som sörjer dig. Så glad att man fick fira en sista jul med dig. Du tjtade på att det va för gamlafarmor skull men tror nog du menade dig själv.  Varför skulle du råka ut för sån här skit...

Ifredags när jag och Robin var uppe skällde du på mig för att jag inte åt och tvingade i mig massor av kakor och det verkade som att du skulle bli bättre då. Vem ska nu skälla på alla när du är borta? De värsta ja vet när v besökte dig på sjukhuset var över att du hade sådan panikångest över döden och var verkligen jätte rädd över att dö och så skyllde du på att dina ögon var konstiga när du grät. Är glad att du slapp lida.Du blev bara 78 du skulle levt 10 år till men du har upplevt mycket och haft en fantaskigt liv.Kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och alla minnen kommer jag aldrig glömma, dom kommer alltid finnas inom mig. Vila i fred Gamla farfar. Bengt Lennart Wilhelmsson ♥




Min kusin jennifer skrev det här till honom sex år är hon, lite svårt att läsa allt men det står.
kära jag var så lycklig när du levde kommer att sakna dig av hela mitt hjärta gamle farfar.
håller med henne till 100%.


Farmor & Farfar

I går var jag och firade farmor det blev fika och sedan kollade jag på tv där. Sedan åkte ja hem till Tina och Dennis fick massage och sedan kollade vi på en film sedan var det dags att ta sig hem satt vid datorn lite sen fastnade jag på youtube och kollade på avsnitt av privileged. Sedan somnade jag.





Söndag

Hej
Vaknade vid ett och sen dess har jag bara suttit här vid datorn och tagit det lugnt. Senare idag ska vi hem till farmor & farfar för farmor fyllde år igår så Grattis Farmor. Nu ska jag snart hoppa in i duschen iaf och min nackspärr har inte gått över än.

Jag läste ut boken Go ask Alice ( fråga Alice på svenska) särkert många som läst den men inte jag , så jag valde den på engelskan och den va sjukt srolig hemsk och jobbigt och självklart kom det tårar i slutet känns som någon högg mig med en kniv i hjärtat fyfan asso. Om ni inte läst den gör det.

btw tar med mig kameran sen så det kommer bilder.

ciao


sämst

Asso nu har jag verkligen varit skitdåligt på att uppdatera och förlåt verkligen, sämst e jag men ska blir bättre jag lovar.

Idag har jag iallafall varit på middag hos Annika & Robin, lasange blev det skitgod var det. Sedan åkte jag med Robin som skulle lämna en kompis i stan. Sedan åkte vi till Ica och kollade på filmer och sedan lämnade han av mig hemma och sedan har jag bara tagit det lugnt.

Igår fick jag nackspärr tror jag har iallafall skit ont och kan knappt röra mig har ont hela tiden känner mig som en zombie. blää

Ne nu ska jag fortsätta chilla ha det gött  puss!




torsdag

Kom precis hem från skolan och det har varit en lång dag gått 8-16 ganska segt, men dagen har vart bra ändå! & det blir ju vad man gör det till, Nu tänkte jag vila en halvtimme medans pappa ska göra mat undra va det blir? är iallafall jätte hunrig baar druckit en cola idag, så senare ska jag antagligen träffa Caroline sen blir det idol ikväll.
Skriver mer sen om jag hinner och jag vet min blogg är super tråkigt nu skriver baar tråkiga saker som ingen vill veta och inga bilder men vänta den kommer bli bättre snart ja lovar! ne nu ska jag vila!

Puss


Onsdag

I går åkte ja med Robin upp till pussen, där va redan mamma Sandra & Markus och sen några andra. Hälsade på gamlafarfar Sandra & Markus plockade äpplen haha! Vi fikade och sen hände inte så mycket mer. Åkte hem senare med Mamma och åkte och köpte glass. Sedan började ja kolla idol så ringde Robin så kom han och hämta mig. Där fortsatte vi kolla på idol och käkade våfflor sedan kollade vi lite på tv, sedan satte vi på Pretty Woman, men kollade bara en liten stund. Sedan gick vi och la oss. Sen hämtade mamma mig på morgonen då var det dags för skola så det va hem fixa mig och sedan springa till bussen sen när man kommer till skolan vet ja inte äns vad ja har men så visa det sig att jag har samhäll B men det va ju inställd så fick sitta vid datorn och tråka för mig själv.Sen va det svenska & sen handel sen slutade vi!  Och när jag gick till tåget så stannade en lastbil ovanför willys och jag gick på gångbanan så tutade han och kollade ut och gjorde tummen uppåt och såg jätte sliskig ut och hade jätte mycket skägg ne usch! så jag kunde inget annat än bara skratta.  Nu har jag iallafall duschat och kollat på andra avenyn som jag missade igår och nu ska jag bara ut med hundarna sen blir det vell att plugga. Sen ska jag antagligen kolla på inter-barca. nej nu måste jag ut med mina älsklingar innan dom kissar ner sig..



puss


Tisdag

Tjaaa.
Sitter här och läser i min gamla dagbok från 2-3 an kanske ? Något sådant iallafall. Står massa roliga saker kan inte sluta skratta står att jag vill ligga med en kille ofta jag är så liten och skriver sådant? haha kan inte sluta skratta. Sen står det massa om när jag var tillsammans med Simon vi var ju tillsammans ett ganska bra tag under den tiden så står massor om honom.Sen har Caroline skrivit i den och skrivit alla killar hon gillar, för gulligt.

Så vad ska man hitta på idag, sen när pappa kommer hem ska vi åka upp och hälsa på gamlafarfar är det tänkt. Men får se hur jag gör kanske stannar hemma. Kommer ju ändå träffa han i slutet av veckan. Men vill ju träffa honom men orkar inte se han så dålig just nu, ganska jobbigt. Men det återstår och ser hur jag gör. måste läsa en jävla engelska bok också. Men inte nu gör det sen..haha får vell se om jag gör det sen.

just det igår kollade jag ju på lekstorp-floda. helt galet dom från floda var ju inte lite galna.. haha men det va kul
Sen med mina stora elefant öron hörde jag en sak, som jag absolut inte ville höra? konstig nej absolut inte.Men jag vet ju inte om det är sant, men det borde det vara eftersom det va om hon själv. blää ahja.

Nu ska jag fortsätta läsa i min gamla dagbok kul att läsa den efter så lång tid haha.

Puss


Måndag

ja då har man vart i skolan idag trevligt värre. Sen när vi skulle åka hem var tåget inställt så vi satte oss i solen och snackade bara om det mesta. & sen lite andra roliga saker kom på tal. Haha sen kom Ivan och satte sig med oss och sedan efter en liten stund kom äntligen tåget. Och jag höll på att dö på tåget asso jag kunde verkligen inte sluta skratta och det va sjukt pinsamt dom trodde särkert ja va sjuk i huvudet så jag höll i mobilen hela tiden och låtsades läsa något skitroligt. Sen på bussen va det samma sak men som tur va så var det inte så mycket folk så ringde Karoline mig så kunde jag få skratta vanligt.  Ska kolla på Lekstorp-Floda senare. Nu ska jag iallafall fortsätta leva livet. Just det förresten fick höra en skitrolig sak idag som jag väntat på ett år att få höra så jag blev superglad och superrörd så är sjuktglad nu. Ne nu ska jag fortsätta leva livet

pusss

Låtar

Några bra låtar har massa fler men här är några iallafall!

Takida-The things that we owe

Black Eyed Peas-I Gotta Feeling

Jay Sean - "Down" feat. Lil Wayne

Soulja Boy Tell`em - Kiss Me Thru The Phone

Akon - Beautiful




Skola?Sjuk taggad

Då har jag precis duschat, somnade med blött hår igår så vaknade upp med världens fulaste hår så fick duscha nu imorse.Men skönt man känner säg mycket piggare efter man duschat.Hade helldre velat bada men då hade ja nog kommit försent så blev tyvärr inget med det. Nu ska jag fixa mig börjar kvart i elva ganska skönt men slutar tyvärr vid fyra känns inte lika. Man får göra det roligare har man rolig går ju tiden fort eller va brukar man säga?
Efter skolan vet jag inte än vad ja ska hitta på antagligen träffa Caroline men vi hörs då. För nu ska jag fixa mig så jag inte minnar bussen som går tio.

Pusss


söndag

glömde skriva vad jag gjorde igår, men jag gjorde inte så jätte mycket. Var med Caroline och vi hade som vanligt skitkul och gjorde sjuka saker.

Idag vaknade jag vid två somnade ganska sent, träffade Caroline och vi drog och käkade pizza, sedan köpte vi godis och körde plump sjukt hur roligt det kan vara. Sen sa jag att hon skulle springa runt i bh&trosor så gjorde hon det, sen sa hon att ja skulle ställa mig i bh&trosor och lifta men det gjorde jag inte, sen funderade hon på vad jag annars skulle göra. Men så ringde Robin (min mammas kusin) så blev inget med att jag skulle springa runt i underkläder vilket tur jag hade! haha ne men våran humor. Snackade iaf med Robin i 1 timma och 30 min kanske. Mycket trevligt Sedan drog vi oss hemåt och nu sitter jag och latar mig.

Skola imorgon känns inte sådär jätte roligt, men det är något man måste. Men är ledig på tisdag vilket känns skitskönt. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

Pusss



Lördag

dålig jag är på att skriva här, men inte hänt sådär jätte mycket på sista vart på sjukhuset tagit prover mina värden är dåliga pga att jag äter dålig men det har jag alltid vetat och fått tabletter för det men nu har jag slarvat en hel del så det har blivit värre.

Sen har jag också vart på sjukhuset och hälsat på gamlfarfar som är riktigt dålig. Men han har fått komma hem nu, så nu är han glad så får vi se hur länge vi får ha kvar honom. Usch känns hemskt att veta att han inte kommer finnas kvar så länge. Ska åka och hälsa på han någon dag.

Nu ska jag iallafall börja fixa mig och sedan dra ut och träffa Caroline och vad vi ska göra vet jag inte än men det återstår och se, kommer särkert komma på något kul som vi alltid brukar göra och vi har alltid kul ihop!

puss


Inte skrivit på ett tag. Men i går svimmade jag och skit. Aldrig vart så rädd i hela mitt liv det är nog den värsta känslan när man börjar bli yr och vet att man är på väg att svimma, det värsta är nog att man inte vet va man ska göra, man gör så knäppa saker tro mig. Haha Men det gick bra och mamma fick hämta mig. Sen va jag på sjukhuset och dom trodde antagligen att det var en sak jag inte tänker ta upp här. Men gick inte till skolan idag utan stannade hemma och nu vilar jag. Imorgon ska jag iallafall till skolan slutar 12.40 så det är ganska gött, hoppas bara jag inte svimmar igen, då dör jag och det lovar jag. Har jätte ont i nacken och ryggen tror det är pga att jag svimmade slog nog i mig.


 



 


WIE

Käkat ostbågar & druckigt massvis med cola och kollat på fotboll Sverige - Ungern fyfan vad underbart att zlatan la mål däri sista sekunden typ. UNDERBART. Vet inte varför men jag stör mig jätte mycket på mellberg ingen aning varför gör bara det! HAHA ne men fan va gött ZLATAN! grymt bra spelat sverige.


love

Hej

Vart på kalas idag min kusin Nova fyller 4 år på onsdag så firade dom idag. Hon fick massa hello kitty saker och prinsesskläningar.Så söt är hon! Sedan köpte vi med mat hem från paprika & nu sitter jag och tar det lugnt, vart och är en ganska jobbig dag idag, fick reda på igår att min gammelfarfar har cancer i hela kroppen inprincip, i blodet och lymkötlarna eller vad det heter och att han bara kommer leva i några veckor, och idag fick vi reda på att dom ger tre veckor alltså kan han dö när som helst nu! & ska åka och hälsa på på tisdag och sedan ska han få komma hem för han vill dö hemma och det gör så ont att veta att han inte kommer finnas så mycket längre. Han har alltid funnits och alltid vart den roliga och skämtiga personen alltid skämt ut en eller sagt pinsama saker och det är just så han är och han är inte alls lik sig. Vill att han ska bli som vanligt igen. Älskar honom.Händer så jävla mycket nu. Det värsta va när mormor berättade för mig igår och brukar inte höra henne gråta & det var verkligen jätte jobbigt.Det sista jag vill nu är att du ska gå bort! Jag älskar dig gamlafarfar - Bengt wilhelmsson <3




Hola

Vaknade upp och hade hur jävla ont i halsen som helst, hade lust att bara somna om men jag bestämde mig för att gå upp iallafall. Drog till skolan och halsont gick inte över även om jag drack eller något. Hade gympa Sprang slingan där som vi brukar och sedan blev det gymmet svettig och go var man allt efteråt! Hade ingen engelska så jag och Karoline drog till allum och käkade på paprika sedan gick vi till stadium för hon skulle snacka med sin handledare eller vad man nu ska kalla det? Emilio hette han iaf cirka 25 år skitsnygg nog en av de snyggaste killarna jag sätt i sverige helt sjukt och jag blev ju såklart skit avis på henne, man vill ju själv ha en sådan pudding att kolla på när man jobbar! Sen efter skolan åkte jag hem och sen tvinga ja med mamma till affären för att köpa halstabletter och glass, min hals bräns och jag är kallsvettig har feber och huvudvärk ont att andas och usch säger jag bara är det SVININFLUENSAN eller ?  man blir ju trots allt lite rädd. Men ahja vad ska man göra åt det! Det var iallafall sjukt vamrt idag, nu vill man att det ska vara såhär varje dag så man kan få tillbaka sina brunaben!Nu ska jag snart sova, ska ju trots allt till skolan imorgon slutar tidigt vilket är bra! Sedan har jag träning på kvällen.

Puss godnatt


RSS 2.0