wie

Fan vad seg jag är idag helt sjukt, började kvart i elva idag men gick upp nio och jag kände att jag hade lust att stanna hemma och sova hur länge som helst men jag verkligen kämpade på att komma upp och fixa mig och sedan dra till skolan och smart som jag är missade jag bussjävlen den åkte 1 minut för tidigt * pekar fuck you* dåligt asso. Sedan så hade vi geografi verkar as kul faktiskt jag älskade geografi i högskolan osv så det är nog lika roligt nu! Sedan gick jag och snackade med min chef på Vero moda eller vad man ska säga ska ju jobba där hela v.45 och sedan varje måndag till v.11 i allum så kom och hälsa på vettja! Sedan drog vi till baguettebaren och satte oss där och käkade deras goda kyckligbaugette mums. Sedan var det dags för layout. Efter skolan mötte jag upp Caroline & Alexandra shoppade lite och käkade mat. och kom hem vid 8 en lång dag med andra ord är helt slut nu och gått runt i högklackat hela dagen känns perfekt! Nu är jag helt slut och det är faktiskt dags för mig att lägga mig i sängen skola imorgon och den börjar med gympa skitkul längtar faktiskt!

puss godnatt


galen helg

Hej
I Fredags började det med att jag gick till skolan, det var ganska soft och vi har fått några riktigt goa lärare måste jag säga eller dom verkar bra & roliga iallafall men det återstår ju och se. Efter skolan mötte jag Caroline och Sandra på torget där vi handlade lite godis och annat gott, åkte hem till mig och gjorde tacos käkade och pratade om allt möjligt, Sedan hällde vi upp chips,godis,dip och Cola och satte oss framför tv:n där det blev lite singstar, Aline & Björn kom förbi och vi kollade på en skräckfilm minnns inte vad den hette men det handlade om dockor typ? det va mer en komedi jag hatar skräckfilmer men denna var inte alls läskig.

I lördags skulle jag egentligen på kräftskiva men det blev tyvärr inte så, lite tråkigt såg fram emot att träffa Nahalie. Men vi får ses en annan gång. Jag och Caroline hade absolut ingen aning vad vi skulle göra så det började med att vi började spela in massa videosar och skämtade och tog massvis med kort.Och det blev en grym kväll trotsallt och vi hade galet skoj och vi gjorde massa galenskaper jag tyvärr inte kommer meddela ibloggen, inget snuskigt nu asso om ni tror det usch om ni får sådana tankar utan omogna grejer gjorde vi ganska kul faktiskt.

Isöndags/idag Åkte jag Sandra & Caroline in till lisseberg eftersom sandra fått gratis för hon vart på barn/ungdomssjukhuset så där fick vi lite autografer de kändisar som var där var, Kitty, Jonas gardell, lil & susie Johan palm , Marcus albäck , mark levengood , Annika sjö och sedan några andra orkar inte skriva upp alla! Men vi åkte inte så jätte mycket, Sedan drog vi till donken och käkade och sedan drog vi oss hemåt och sedan har jag slingat mammas hår jag e grym! Ne men jag brukar alltid färga håret på henne och det blev bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen och fixa mig så jag blir frääääsch. Imorgon börjar jag 10.45 så har ingen brådska på att gå att lägga mig tidigt. Helgen kanske inte blev som man tänkt sig men blev ändå en av dom bästa på länge.

Nu kommer bilder upp Pusss!






doooooown

God morgon!
Sitter här med bara handduk och klockan är kvart över åtta, och min buss går 8.55 så kanske dags för mig att börja fixa mig *Gäääääsp* Seriöst jag är för jävla trött tror jag dör snart. Men det är onödigt. Går till fyra idag vilket inte känns sådär jätte kul precis, Men så är läget just det fick reda på min praktikplats igår och får på Vero Moda.  YEEES då blev jag glad hade hoppats på det! Nej nu måste jag gå. Puss


mjaaow

Hej!
Vart i skolan idag lång dag kändes det som, ändå har vi ingen ind val hade slutat ännu senare och jag fattar inte hur man ska orka gå till fyra det kommer ju ta kol på mig, och jag går till fyra imorgon * räcker ut tungan till dom som gjort schemat* ofta man vill gå till fyra på en fredag. Sen efter blir det fixa tacos med Carro och äta och sedan blir det party party. Ska kolla paradise hotel innan jag går och lägger mig. & jag var extra smart idag hade en hög midjekjol på mig idag och det var gaaaaanska så kort och jag har underskåp vilket var skitjobbigt att börja sig ner och jag hade spets trosor också och högklackat så jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog på mig. Det var lixom ganska jobbigt att gå runt och ta upp saker böja sig kändes som jag gick och visa halva rumpan hela dan. haha
Pusssss


School

tja sötnosar!
skolan idag var helt okej faktikst, bara två lektioner pga att vi inte har vissa lektioner för dom kör igång nästa vecka, och det har krockat på mitt schema så måste antigen byta språk eller ett ämne ja lagt till , fyy vill ju ha webdesing måste finnas det dom andra dagarna annars går jag och hänger mig, vill inte byta språk bara onödigt bättre att fortsätta med spanska. Så jävla glad att vi entligen börjar med sånt jag vill jag missupfattade mig när jag sökte trodde att det va handel affär från 1an men i 1an hade vi samhäll bara + företagekonomi och nu i tvåan är det bara handel/affär. En sjuk sak ska läsa svenska B & C detta året kunde dom inte lagt svenka C i trean. Ahja jag är iallafall glad att få börja skolan igen och få det gjort och har man roligt så går det ju fortare så nu jävlar ska vi ha kul kul! & så såg man massor av ettor idag som börjar, fanns massvis med snygga killar faktiskt höhöman vet ju aldrig dom kan ju vara 92:or eller äldre vem vet men det spelar ingen roll. Ska antagligen träna senare sen ska jag vell läsa i handelboken och marknadsföring ska gå igenom det imorgon bra att man läst lite så man kan lite iaf. Nu ska jag fortsätta lata mig  för är verkligen skittrött och vänta på att Caroline ska ringa mig. Pussss


LISTA

X Sköta skolan och verkligen kämpa, inte någon mer slarvande och latandes nu gäller det två år kvar!

X Börja bli nyttig och följa diestiens råd, skulle börjat redan första dagen på sommarlovet men inte börjat än så det ska jag börja med nu, och inte dricka massa cola och äta godis,chips osv på vardagar.

X Börja träna, ska ju börja i fotboll igen. Sen ska ja försöka gå ut och gå så ofta jag kan.

X Vara stark, och ska alltid finnas där för mina kompisar, om det är något jag verkligen bryr mig om är det mina kompisar och familj, Vill deras bästa och jag lyssnar alltid.


skola imorgon

Nu sitter jag här och har precis duschat, imorgon är det skola inte dirket så att man längtar, ibland brukar det ju vara att man längtar till skolan men sommarlovet har gått skitfort och har inte riktigt känns som att det varit sommarlov på något sätt. Men har haft ett bra sommarlov. Önskade att man slapp gå i skolan men så är det två år kvar nu då bara att kämpa! och så kommer det ju massa nya ettor jag minns själv när jag va ny , va nervös man va och jag som är så klantig går in och sätter mig i fel klassrum och kommer försent kändes lite pinsamt gjiorde bort mig massor, Men har fått en bra klass iallafall och vi kommer ju splittras imorgon eftersom vi är både handels och ekonomi elever men man vet ju aldrig hur det blir dom kanske gör ändringar men jag hoppas på sätt och vis att vi splittras för vi är sjukt många i våran klass och det blir bara jobbigt , fats det återstår och ser hur det blir imorgon!

Min syster har färgat håret brunt också, hon passar väldigt bra i det faktiskt. Var med Caroline en stund idag vi cyklade och pratade om massa kärlek,sex typ det bästa man kan snacka om med sin bästa kompis tycker jag iallafall alltid kul att höra roliga historier som hänt med den andra osv. haha Men det är hemligheter inget jag kommer skriva här! Men iallafall tänkte ta och sova snart så man orkar skolan imorgon men börjar ju ett blir la bara scheman och hur det kommer bli osv sen får man vell gå. Hoppas jag iallafall efterskolan ska jag antagligen köpa lite skolsaker glömt att göra det! icke bra hannis man ska vara klar i god tid men som tur har vi ju inga lektioner imorgon. ahja puss på er sötnosar vi hörs imorgon!
 

ba ba ba ba ba dapabada

Dagen började med att jag tog det lugnt käkade , sedan frågade jag Caroline om hon ville ses och det ville hon så vi cyklade och köpte godis och cola och cyklade till röselid och satte oss där en stund ringde massa till en ringde vi och sa att hon hade beställt grejer på kondomeriet och att hon behövde målsman tillstånd för att hon inte var 18 HAHA as kul var det sedan ringde jag till någon i floda och jag är så smart och säger vad jag heter så kollade dom på bdb hur jag såg ut och sådant smart Hanna! Sedan tog elva bussen in till stan, gick till avenyn där vi mötte Jacob och hans kompis Robin. Och på vägen mötte jag Joakim. vi gick till burger king där Jacob och Robin skulle käka. Sedan lämnade vi dom och gick till trädgårdn och mötte Emanuel en liten stund. Jätte många som flirtade och gjorde bort sig speciellt en har nog aldrig skrattat så mycket herregud man ska se vart man går också.. Ahja sedan tog vi tåget hem och sen fick vi vänta en timme i Lerum på bussen som gick 02.40 sedan kom jag entligen hem sedan gick ja ut och träffade en kompis! och kom hem sen på morgonen. Pusssss


MIN MAN <3



erkänn han är snygg och har grymt sexig kropp? Grr han hade man ju absolut inte tackat nej till eller vad säger ni ? mjaoooou säger jag bara! Ronaldo är MIN! PUSSSSSS

godmorgon

Gick upp sju idag duschade och nu fixar jag mig, då kanske ni undrar vad ja gör uppe nu ? kanske ska till skolan men nej nej börjar inte förräns så måndag. Jag ska till ullared med Mamma,min moster , sandra och marcus hennes pojkvän. så därför är jag uppe så tidigt och konstig nog var det inte jobbigt att gå upp tidigt.Nu ska jag fortsätta platta mitt hår ska åka om typ tio min så måste skynda mig ska ta på mig också. Puss på er :)

Dagens roligatse

Dagens roligaste? - fick höra en rolig sak sist min gamla farfar låg inne på sjukhuset va han så frusterad att och han kunde inte sova med dom andra gubbarna där inne så han tog sina saker och gick sin väg men det roligaste var att droppet satt i och det hade han inte tänkt på så det åkte efter, haha! så sprang han runt inne på sjukhuset med droppet åkandes efter..


&

en annan rolig sak är min mormor dom bor ute på landet och så är det några där som åker och tror att dom är polisen så har dom satt upp en skylt att man inte få parkera på ett ställe så när jag och mormor var ute på en promenad för någon vecka sen började hon sparka på skylten och putte på den så nu ligger den typ ner.Så sa jag till mamma när vi åkte i bilen ser du den skylten det har mormor gjort så börja hon skratta, för när mamma och pappa hade åkt där sist sa mamma att det skylten fick inte stå uppe länge undra vem som gör sånna sjuka saker här ute på landet. Så är det mormor haha! I know jag har knasig släkt. 

i'm sorry

Förlååååååt jag är så dålig på att blogga nu det sista men har gjort massor och inte hunnit skriva eller inte orkat rättare sagt + att det hänt en jävla massa också. Men det är privat. Ingen aning vad som händer idag jätte många som börjar skolan nu eller imorgon och bara vill ta de lugnt sista dagen.Lite små segt sådär, jag får vell sätta mig och plugga lite har ju trots allt prövningpå fredag, men jag kan faktiskt det mesta eller allt typ. Så har jag gjort en uppsats så jag kan få högre betyg man kan ju alltid chansa man har ju inget att förlora på det.Måste också städa mitt rum det ser förjävligt ut.. Har egentligen inte ork men va ska man gööööra åt det bara att sätta igång, rummet måste vara fint när jag börjar skolan annars får jag panik hatar när det är ostädat ändå har jag det. Det går inte ihop, jag väntar att någon annan ska städa upp för mig men det verkar inte bli så ?  ligger nu bara i sängen och slappar ska snart resa på mig.. Kommer massa bilder på vad jag gjort de senaste dagarna. Men nu ska jag sätta fart. Pussssss



annesjön

fortsättning från förra inlägget. Sedan när vi kom hem från lisseberg bestämde vi oss för att cykla till annesjön så det gjorde vi och vi var där själva så vi tog massor med kort och nakenkoort också. Haha bara jag och carro får se dom. kind off. Sen drog vi ner mot torget där ganska många va på parkeringen så stannade och snackade och bestämde med marina att vi skulle til askim hon jag och carro och sen efter emma hade vart i stan skulle hon och marcus tror jag komma ut till askim. Hoppas nu det blir fint väder imorgon annars blir jag besviken.Sedan cyklade vi lite till sedan drog vi hem kom hem vid tolv typ. lagom och bra.

Caroline & Jag

Caroline och jag

Caroline och jag ( ville inte visa ansiktet där)

Caroline och jag


lisseberg

Dagen började med Lisseberg med Caroline och vi hade skitkul skrek och hade oss, jag varnade två killar framör oss att dom skulle hålla för öronen men dom verkade inte lyssna smågliiiiin. Så skrek vi hur högt som helst tyckte synd om dom men vafan vi gillar att skrika och så är det bara. vi åkte massa och hade kul gick gasten också och jag fick gå längstbaaaak tyckte synd om mig men blev inte så jätte rädd blev faktiskt besviken trodde den skulle vara värre.och självklart åkte vi sagoslottet det kan man inte missa när man är där.Drog sedan till mcdonald. Va sjukt kul på lisseberg.  fortsättning följer i nästa inlägg vad som hände sen!








äntligen

Äntligen hemma efter några dagarute på landet och jobbat lite.Känns riktigt skönt att få komma hem och äntligen få sova i min egna säng. Hade ingen lust att sova där mer. Jag och Sandra tof cyklarna till farmor och farfar och hälsade på där vi käkade blåbärspaj med vaniljvips riktigt gott var det. Och nu tänkte jag ta och gå ut och cykla lite. Äntligen känns det som att det är sommar ute och en härlig sommarkväll nu.. Har längtat efter det. Imorgon blir det lisseberg också inte vart där iår så det ska vi superkul ska dit med C. Och det va typ två månaders vi va med varandra sist. Nu ska jag ut och cukla lite,

puss Hanna


tudeloo ♥

tudeloo kan inte sova men nu måste jag verkligen försöka för Imorgon ska jag ut och gå på morgonen sedan göra iordning mig för sedan åka till allum.Sen ska jag packa väskan sen bege mig ut till landet där min mormor och morfar bor och även gamlafarmor&gamlafarfar. Ska tjäna lite pengar vilket känns bra. Kommer hem igen på torsdag för ska på lissberg med Caroline på fredag är det tänkt!

Puss ♥


party like a rockstar


I Would Die For These Shoes



waah snacka om galet snygga!!! Vad tycker ni YES or NO ? 

home

Hejsan jag är redan hemma som ni kanske märker, men det är för det regnade så satans mycket igår att jag fick panik för ligger man i en husvagn när det regnar då är det inte kul! Men Vi bestämde att jag skulle tillbaka på måndag igen och det känns mycket bättre. Men det har iallafall vart kul. Vi hämtade Gamlafarmor och sedan åkte jag mormor tina ( min morbrors fru ) och Jennifer min kusin ner till nödinge och handlar och så gick vi in på lindex. Sedan har vi lagat mat, och jag har kollat på film med min morbror och hans fru nere i stugan och vi käkade massa gottigheter. Idag skulle mamma och pappa på U2 och jag fick laga mat till mig och min syster det blev tacos, sedan har jag var tpå vallen och spelat fotboll. och sen har jag badat och kollat tv.

ciaoooo

RSS 2.0