Ciao

Packade aldrig igår utan ska göra det nu, precis duschat också så måste fixa mig också som vanligtvid brukar ta en timme men ska åka om en timme och ska bort till affären för att köpa med mig lite gotti saker sen ska ja åka med Dennis & Tina upp ochsåklart mina kusiner. Och jag är arg för kan inte skicka sms på min mobil, så störande ibland går det och ibland inte får seriösa dampfall haha , nejnej nu måste jag tyvärr gå men kommer blogga när jag kommer hem vet ej nätr men har kamera med mig så kommer massa bilder ochsånt sedan! PUSS

♥ h o m e a g i n

Nu har jag vart iväg och gått runt mysigt är det där. Men så otroligt mycket folk, Först kom vi dit mötte upp mormor drog och fikade på ett ställe jag köpte en räkpacka men det va fullt med ägg i som jag inte såg och jag hatar ägg så käckade ttyp bara räckorna och citron men shit jag blev otroligt mätt av bara det. det är sjuk för nu för tiden blir jag mätt på ingenting typ, börjar äta dåligt igen och det är absolut inte bra, köpte donuts 6 st så otroligt gott, sedan sånna här stänger vet inte vad dom heter men godis stänger som finns i massa olika samker, sedan ett par leggings med knappar ner till, Kommer bild på dom.Sedan skulle mormor kolla runt lite sedan åka hem så kom Tomas och Helen (pappas bror och hans sambo) så gick vi runt kollade så träffade vi på glenn och stina(vänner till familjen) sedan Anna och christer och barnen( mammas kusin och man med barn).Så man träffade på vädligt många man kände och känner igen.När ja kom hem vilade jag lite,var ganska så trött när man fått gå upp 7imorse!!!! Sedan var det middag och jag blev typ mätt på en halvpotatis men tryckte i mig non bit grillat kött men det gick knappt ner. Fan vill inte att det ska bli som sist.Ska tjäna lite pengar senare ska passa mina kusiner egentligen vill jag inte ha några pengar eller jo men inte för att passa dom så men Dennis frågade om jag ville tjäna lite pengar han tyckte jag behövde det.Så ja varför inte.

outfit. Jenasleggings från peppers Tunika från Vero moda ( ithink )
jacka över ( rut ,mfl ) Halsband ( min granne har gjort det)




Få en snyggare kropp

Läs och ta reda på hur! och jag hittade dessa grymma tipsen från improveme!

För mycket fett på...
Kring haka och kinder: Beror på för hög fettprocent i kroppen. Det kan även bero på ett extremt högt intag av socker eller hormonbehandlingar.
Lösning: Håll dig till grönsaker och kött via alla måltider. Ägna dig åt yoga och styrketräning.

Magen: Beror oftast på långvarig stress vilket gör att binjurarna lösgör för mycket kortisol. Dricker man då lite vatten under denna period samt sover dåligt ger det i sin tur extra fett på magen.
Lösning: Undvik alla slags mjölkprodukter, ägg och kaffe. Drick minst tre liter vatten och dagen och gärna ett par koppar med ginseng som har en lugnande effekt mot stress.

Kärlekshandtag på höfterna: Fettet avslöjar att du äter alldeles för mycket kolhydrater. Fortsätter du att ha ett för högt kolhydratintag kan det medföra allvarliga sjukdomar.
Lösning: Ät mer magert protein, fiberrika grönsaker, bönor, rotfrukter och fiskolja. Drick minst tre liter vatten per dag, samt ett par koppar grönt te.

Gäddhäng på armarna: Beror på för lågt testosteron, vilket kan ge upphov till psykisk obalans och ännu större fettmassa.
Lösning: Tung styrketräning som tränar de stora muskelgrupperna och stimulerar testosteronproduktionen

♥ today

hellu! Mamma väckte mig och frågade om jag ville med till slottskogen med kusinerna oså men jag valde att stanna hemma tog det lugnt, och var ute och träffade en kompis en stund sedan in igen kollade på paradie hotel (danmark ) och sedan gick jag ut och sprang och tråkigt nog gick det inte bra eller jo det gjorde det men mitt förbaskade knä förstör allt har så jävla ont och det hjälper inte att tejpa,typsikt. annars gick det helt okej  joggade lungt ibörjan sedan ökade jag farten.Känns så jävla bra att röra på sig! ! Puss ♥

förlåt och godnatt ♥

förlåt att jag inte uppdaterat så mycket ska göra det imorgon då jag har mycket tid då ska jag berätta allt ja gjort det senaste. Men nu tänkte jag hoppa isängen för är vädligt trött. endast sovit 4 timmar på två dygn eller var det blir. Hoppas ni har det underbart och kommer sova gott inatt, nattinatti puss ♥

L e r u m ♥

ändrade planer, jag åker hem till karoline som bor i lerum och vi går till blåahuset en pizzeria och sätter oss där och äter,  sedan ska vi gå hem till henne spela kort, kolla film och bara chilla lite. kommer bli mysigt, kanske stannar kvar där eller så kommer jag hem ikväll får se hur jag gör! Men mamma och pappa har min kamera kan ju inte ta kort då . Så ska rota igenom min systers saker nu och se om jag hittar hennes kamera! måste ju ha lite roliga kort så jag kan lägga upp. Nu ska jag sminka mig, ta på mig ochså! Hörs ikväll annars imorgon!Tror ja kommer hem eftersom jag inte mår helt hundra.
Pusss

godnatt

Jag är jätte trött och orkar inte lägga upp några bilder så tänkte bara skriva ett godnatt inlägg tyvärr! Jag har vart uppe hos mormor&morfar vart ute och gått och kollat tv. Febern börjar gå neråt som tur är och u tänkte jag gå och lägga mig för är verkligen jätte trött.Men hoppas ni haft en bra dag Godnatt!♥


vilken är snyggast ?

Nothical Sailor Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COMRose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COMBeautiful Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM
vilken är snyggast av dessa tre ?

♥ Me loves money

Fick ju 500 spänn förut utav farmor och farfar och ett par örhängen, alltid kul.Får jämt smycken utav dom. Ska visa någon gång hur mycket smycken jag har det är sjukt. Pengar är alltid bra. Speciellt nu på sommaren. Ska jobba nästa vecka också då kommer jag få mer pengar vilket är superbra.Tack söta farmor&farfar!


mitt rum ♥

Tänkte visa hur mitt rum ser ut, så jag fotade det medans det va städat. Det brukar vara stökigt men nu ska det vara fint ett bra tag! Jag har ett jätte litet rum hade velat ha mycket större! under sängen finns två stora lådor med massa kläder och i byårn har jag massa sen har jag på övervåningen i en garderob massa också. Glömde dra upp pastjenerna ( stavning?) så lite tråkigt men iallafall ni ser hur mitt rum ser ut.







♥ tripp


min klädsel idag då! nu tänkte jag gå ut lite kommer in senare och bloggar! Just det såg en skitsnygg kille utanför här förut och jag såg helt nyvaken ut och skit, men sånt är livet! Farmor & Farfar kom förbi fick pengar 500 kr och örhängen slänger upp en bild sedan ! 

Pusss

♥ godmorgon

godmorgon, vaknade för en liten stundsen och min hals känns värre nu , får hoppas de släpper lite sen kanske är så för att jag nyss vaknat! Inte sovit så speciellt bra i natt. Vaknade upp flera gånger av att jag hade ont i ryggen usch , Kanske ska vara med non kompis sen om jag orkar får se hur jag känner mig , men annars vad ska ni hitta på för skoj idag ? :) inget vidare väder här så solning blir det tyvärr inte!

Pusss

H a n n i s ♥

Jag började med att kolla på en film minns inte vad den hette men den va verkligen urkass och skittråkig så jag satte på baksmällan, skitrolig film , man skrattar så jävla mycket på den det är helt sjukt. Lätt värd att se. Dom som inte sätt den SE DEN! Nu tänkte jag gå ut på en promenad tänkte jag. Är så jävla varm men ändå fryser jag måste vara febern som gör det så. vad gör ni andra för roligt då ?

taylor swift ♥



underbar låt!

♥ HM REA



Det är rea på HM det har vart det är tag! men dom har jätte söta underkläder så kika in!

♥ sweetest ass in the world

Grym låt!


♥ vill ha

tycker dom va riktigt snygga! De ska bli mina nya älsklingar!
Pumps från Skopunkten.com

♥ Hud

Tänkte dela med mig med ett tips. För det finns många som har det jobbigt med finnar och oren hy, jag har själv haft jätte jobbigt med det och har testat nästan alla produkter som finns. Men nu är alla finnar borta de dyker upp non då ochdå speciellt när jag får mens! men så är de men för att få bort finnar ska ni äta ZINK tabletter! Och tänk på sminket också bort med foundation använd det istället när du vill vara ekxtra fin och se uppklädd ut! Tänk på att du är lika fin utan smink! ♥


♥ god morgon

Godmorgon! Vaknade precis sov inte alls länge i natt men bara bra att ja gick upp tidigt för då kommer jag somna ikväll! Fortfarande sjuk, får se om jag följer med senare till askim Tänkte videblogga senare! de låter vell bra?  Nej jag tänkte gå och äta frukost nu är lite hungrig men det får bli sallad och gurka till frukost!
PUSS♥

♥ falling down



en av mina favorit låtar nu! LYSSNA! den är grym, ni har särkert hört den på radion eller något ♥

♥ Natti natti

nu kom jag precis hem drog till en kompis en liten stund och tog de lugnt!Klockan är fyra och jag tänkte gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon det är lite väl onödigt!Så vad händer imorgon alla ? Själv kanske jag ska dra på fest i askim Joacim bjöd med mig! Men får se hur jag känner mig,eftersom jag inte är frisk.Men ska försöka klara av det men nu ska jag hoppa i sängen.



natti natti


♥ fräääscht

HejHej! Nu sitter jag i mitt rum och det är nystädat, det va längesen nu luktar det fräscht här inne.Men mamma fick dammsuga och tvätta golvet eftersom så jobbigt att göra sånt när man har feber. Det blev pizza till mat idag, ingen bra mat men jag har vart duktig och vart ute och gått och sprungit varje dag nu i snart två veckor så jag var värd en liten bit pizza. Men på måndag kör jag igång igen och då ska jag börja med mitt lapp jag fått av min dietist. brukar annars bara äta middag på en dag men nu ska jag äta frukost  lunch middag och kvällsmat fått en lista vad jag ska äta också! Men det är bra. Har bister som inte är så bra. Kan berätta någon gång varför ochsånt om någon är intresserad. Vid 7 kommer vi få gäster.Håller på och laddar kameran så det kommer bli några bilder ska ni se! Tänkte hoppa in i duschen nu
PUSS♥

♥ Sminktips

Jag hittade en grym lista med sminktips, och tänkte dela med mig av den efter jag såg den.Listan kommer från Glamour

1. Fuktmask.

Lägg en fuktmask innan du lägger på makeupen, det ger huden fukt och det blir ett bra underlag för makeupen.

 

2. Bas

Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det ger ett naturligt och fint resultat.

 

3. Löspuder

Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner.

 

4. Torra läppar

Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.

 

5. Torra ögonlock

Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga.

 

6. Applicera ögonskugga med pensel

Applicera ögonskugga med en pensel, och jobba bort linjerna med en större, ren pensel.

 

7. Böj ögonfransarna

Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.

 

8. Ögonbrynen

Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden.

 

9. Läppstift som håller

Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.

 

10. Festsnygg

För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Supersnyggt!

 

♥ Hår tips

Tips för att ditt hår ska må bra och inte bli så slitet!


1 Borsta aldrig håret när det är blött, det sliter verkligen jätte mycket på håret. Försök reda ut om du har några tovor med fingertopparna eller köp en kam som är mjuk om ni inte har någon liggandes hemma!

2 Använd lite schampo och mycket balsam.Balsamet ska ta slut före schampot.Schampo dagliger sliter på håret. Använd massor med balsam, det är tom bättre än hårinpackning för då måste man sitta och vänta på att det ska verka och har man inte tid till det så tar du mycket balsam det värker direkt.

3.Föna och platta inte ditt hår så ofta det är sliter som bara den. Låt de självtorka!

4. Jag brukar alltid skölja håret med kallt vatten när jag duschat mig, de gör att mitt hår blir mycket blankare.Samma med en fön först kör jag på varmt och sen tar jag kallt i slutet!  

5.Försök ta dig tid att använda hårinpackning minst 1-2 gånger i veckan det för susen också!


svininfluensan

Vad tycker ni om svininfluensan ? tycker ni att det blivit för stor grej av det, Själv har jag stor resepkt för svininfluensan! Nu när jag blivit sjuk är jag livrädd att jag fått den, så satt jag och läste på symtom och många där stämde in på det jag har? Men jag börjar bli bättre nu, så det kanske inte är någon fara! Men kanske borde gå och kolla mig iallafall. Frågan är då alltså.

Vad tycker ni om svininfluensan och är ni rädda för den ?


♥ v i e r n e s

Vaknade ganska tidigt idag. Jag gick ut och solade lite en stund men eftersom jag har feber, ont i halsen så borde man inte sola för det sägs att det bli värre då? Idag kommer jag nog bara ta det lugnt eftersom jag inte mår så bra.Allt bra med er då? Men iallafall så ska jag ladda min kamera också så jag kan ta några bilder. Får lite gäster senare idag. Skriver mer sedan. 

PUSS

♥ Välkomna

Med många om och men har jag bestämt mig för att ha kvar denna bloggen! Nu har jag raderat alla inlägg jag hade och börja om från nytt.Min blogg kommer handla om allt möjligt och ni kommer få följa mig och mitt tråkiga liv. Kommer också ge tips på olika saker. Tex olika övningar till kroppen,håret,smink och andra beauty tips. Mitt namn är Hanna och jag bor i en liten håla utanför göteborg jag är 17 år. går i gymnasiet inriktning samhällsvetenskap handel/affär. På fritiden är jag med kompisar och roar mig.Just nu är det sommarlov och jag bara lever livet. Något annat ni vill veta är det bara att lämna en kommetar. 

PUSS  ♥

RSS 2.0