♥ tisdag

Heej
Började med att åka skridskor idag i skolan gick faktiskt bra. Det är så sjukt kul att åka. På bussen ner till allum så fick man massvis med knasiga frågor från några killar i klassen. Man kan ju säga det ända dom hade i huvudet va SEX. Haha så fick man höra lite roliga saker också,Men sånt är ju alltid kul.

Jag och Karoline drog iallafall till donken efteråt eftersom vi hade nästan 3 timmars rast, & väl där inne hände en skitrolig sak vi besäller karoline tar brickan dit vi ska sitta och jag går och hämtar sugrör och peppar/salt. Så ser jag att Karoline Snubblar på något konstigt vis hon spiller ut en stor cola över hela golvet, och hon skämdes och jag skrattade..Haha det roligaste va att hon snubblade, sen så fick en stackars kille på donken torka upp det. Och sen kom han med en ny dricka så gulligt! Sen glodde han hela tiden när vi käkade? det va iallafall ganska irriterande, hatar att äta när någon står och glor på än.

Sedan drog vi tillbaka till skolan och bara chillade och jag hade panik för jag fick världens mensvärk höll nästan på att dö, ne kanske inte riktgt dö men hade så satans ont.Sedan åkte jag hem och vilade har nog aldrig vart så här trött och haft så ont på länge fy asso. Efter den kollade jag på andra avenyn och nu är det plugg som gäller.

Puss


Kommentarer
Postat av: Cake - makeup artist

hehe aa:D

Vad har du gjotr idag då?

2009-10-06 @ 20:18:27
URL: http://pieceofcakemakeup.blogg.se/
Postat av: Cake - makeup artist

Jaha där ser man. tema dag eller?

ja har packat och bytt däck på bilen..imorn flyttar ja juu:D

2009-10-06 @ 20:44:10
URL: http://pieceofcakemakeup.blogg.se/
Postat av: Cake - makeup artist

Ja jag längtar verkligen:D

2009-10-06 @ 21:12:25
URL: http://pieceofcakemakeup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kika gärna in i på min kompis och min blogg, där vi bloggar tillsammans. http://sumijaochmenna.blogg.se .. kommentera gärna ! =) / puss!

2009-10-07 @ 16:51:28
URL: http://sumijaochmenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0