Happy halloween ♦

HALLOWEEN IDAG bus eller godis ?
Haha vaknade för en stundsen helt sjukt, ska fixa mig snart och sådant. Fest ikväll, eller ska man ut och busa? nej jag bara skoja. Har precis tänt lite ljus och ska välja kläder först innan jag hoppar in i duschen.


stan

Började med att jag och c åkte in till stan shoppade sedan blev det allum och sen hem kom hem runt 8 sen hem lämna sakerna ochsånt sedan ut och dampa och ha sig sedan gick vi hem till mig och så var ja lite ego och tog tusen bilder på mig själv HAHA! Sedan gick vi ut igen sedan drog jag hem, så Ringde Robin mig och hans störda kompisar!

& nej jag har inte så kort hår & jag brukar inte ha så vita läppar hade skojat med Caroline precis innan!




TACK

Måste säga Tack till Paulina som gjorde min design! ni ser på min design va hennes blogg heter så klicka in hos henne hon är grym på att göra designer!


Nu har jag precis badat och passat min lilla hund en stund, för hon vill inte vara själv så fort någon lämnar henne så kommer man tillbaka har hon försökt gå så ligger hon på magen utanför korgen, så söt hon försökte gå förut så vinglade hon och ramlade hela tiden, lite full kanske, nej nej inte min lilla vovve! Men är så jävla glad att vi inte behövde avliva henne! tänkte kolla på en film men vet inte vilken.. hm det återstår och se! Nu ska jag tända mina ljus irummet igen.


fin röst har hon som sjunger!


Rihanna




Nu har jag gjort det mysigt i mitt rum och tänkte vila lite är verkigen jätte trött sen måste jag sätta igång och tänka på vad jag ska ha med mig till mamma för hon flyttar till alingsås i helgen.. Så jag kommer ju bo hos båda.
Kanske ut och träffa C senare får se har skitont i huvudet och vill gosa med Ronja hon är fortfarande helt borta, men hon ser så söt ut ligger i korgen med tungan utanför och tittar med ena ögat. ska nog kolla på film ikväll mysmys för imorgon blir det stan eller allum ska shoppa! Måste ha lite nya kläder och skor och skit.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Va hos vetrinären idag med Ronja hon hade livmoderinflammation och det är verkligen inte bra om man är hund så oftas får man avliva men som tur behövde vi inte det vi fick behålla vår lilla skatt, så hon har opererat sig och är nerdrogad nu. Hoppas att hon mår bra sen när hon vaknar upp! Tur att vetrinären va på min sida.

Nu tänkte jag städa rummet och tända massa ljus så det blir varmare och mysigare i mitt rum.


fisfia

Hallå!
Precis ätit och nu ska jag ut och träffa Bästaste Caroline (fisfia), ville bara meddela att jag lever haha! Nej men nu måste jag gå och möta henne annar får hon damp på mig jag är alltid seg!


<3

Klockan är halv fem och jag är vaken kan inte somna! Jag va med Caroline förut/igår kanske man borde säga vi köpte chips,dipp & Cola och gick hem till henne och kollade på film Benjamin button superbra film och sorglig var den. Lätt värd att se. Brad pitt är ju ganska så snygg också! Men han börjar bli lite gammal nu han är inte lika snygg som han va förut, finns andra snyggingar som tar hans plats nu. Iallafall Innan jag träffade henne var jag uppe hos mormor & morfar och tjockade oss med äpplepaj och skit. Så jag har vart ganska så onyttig idag INTE BRA. Men jag och Karoline( (donkey dick)ska börja gymma vi har sagt det i över ett år nu men snart så ska vi börja och det blir troligtvis på Life.



Så vad händer idag tro ? jag tänkte faktiskt åka till stan eller allum måste shoppa behöver lite nytt. Sen tänkte jag bada raka benen och på andra privataställen oså om ni ville veta haha! Kanske också fixa min utväxt börjar få lite panik på den nu ser förjävligt ut. Btw skolfotorna ska komma denna veckan också HAHA! ska bli kul att se hur ful man blev.

Fatta hur gött det är med lov helt underbart på lördag är det halloween alltså blir det halloween fest! Sen så kanske det blir fest på onsdag eller torsdag också. Men det återstår och se.


lördag

 så gick jag ut och träffade Caroline, för kände att jag inte orkade ligga hemma hela dagen, Strax efter mötte vi upp Tobias så gick vi hem till Caroline och så kom alexander så käkade vi sen gick vi ut och gick och massa saker. Sen ville dom gå hem för dom tyckte det va tråkigt ute så dom gick hem och jag och Caroline gick vidare och vi gjorde massa konstiga saker, så omogna är vi men ibland får man vara det! Sen träffade vi mjölkis,emma & amanda följde med dom till campino sen mötte jag och Caroline upp Tobias och Alexander igen sen gick jag hem i spöregnet blev pisseblöt usch och fy!

mina egna åsikter/tankar

Jag har tänkt vädligt mycket nu det sista sen min gamlefarfar gick bort, När jag fick veta att han hade cancer och bara 3 veckor kvar att leva, så ville jag inte riktigt tro på det utan tänkte att han kommer leva flera år till dom kommer lösa det med honom, dom kommer hjälpa honom, han kommer bli frisk. Det va det mesta jag hade i tankarna just då. Sen försökte jag träffa honom så mycket som möjligt dom veckorna så mycket jag kunde, och när jag va där på fredagen bara några dagar innan han gick bort, så tyckte jag att det kändes som att han mådde bättre han log jätte mycket skämtade och retades, försökte trycka i mig massa mat och kakor, sen på söndagen så väckte mamma mig vid 11 och frågade om jag ville följa med och jag ville ju det men va så trött så jag stannade hemma och somnade om och därpå måndagen gick han bort , och då blev jag arg på mig själv för att jag stannade hemma och sov men egentligen hur kunde jag veta att han skulle gå bort dagen efter? det kunde jag ju inte.
Det jag har lärt mig är att man måste ta vara på alla man älskar,gillar,tycker om. Försök träffa dom som betyder mest så ofta du kan, och skjut inte upp på att träffa någon du vet är sjuk. Visa vad du känner och tycker säg ofta att du älskar dom du älskar. Det jag mest är nöjd över är att jag spenderade så mycket tid uppe i pussen i somras där min mormor/morfar & gamlefarfar/gamlefarmor bor. För då träffade jag honom jätte mycket och städar och hjälpte till och sånt så det är jag väldig glad över.

Våga visa vad du känner livet är för kort för att vara elak eller sur!

Begravningen 21 oktober

Nu ska jag ta ork till att skriva om begravningen.



Det började med att jag inte kunde sova på natten sov kanske två timmar. Sen va det upp duscha fixa sig, kändes konstig fixa sig och sedan gå på gamlefarfars begravning, så började ju tankar och allt komma så tänkte man nej begravning nu ? nej det är för tidigt är inte redo att säga adjö. Man kände hur ont det gjorde inom sig, när alla va klara satte vi oss ibilen och åkte till kyrkan. Väl där uppe så kände man verkligen att han va död man har inte tänkt på det viset men nu ska man ta ett farväl av honom, började gå in mot kyrkan fick en konstig rysning i kroppen något kallt, ögonen fylldes av tårar och plötsligt kändes det som att jag bara ville skrika springa där ifrån slå sönder någonting, men gick in i kyrkan där man kramade om de flesta och hälsade och det gjorde att tårarna började rinna. Gick och hämtade min ros jag skulle lägga på kistan.
Vi gick in satte oss i kyrkan och såg kistan och alla blommor mina ben började skaka blev alldeles skakig gick och satte mig och när alla satt sig så satt vi kanske där i 5 min sen började klockorna ringa och det kändes så fel, så börade en lugn låt att spelas och sedan började prästen prata och när han sa de orden att vi har samlas här idag för att ta ett farväl av Bengt wilhelmsson som har gått bort"  så började tårarna rinna och det va sanningen men man ville inte tro det innan det va som att han va bortrest på någotsätt. Efter prästen pratar och en sjöngt en jätte vacker sång skulle vi sjunga psalm 249 Blott en dag låten är nedanför nu är det inte orgel och sånt fint med men det är låten vi sjöng iallafall.



Men som sagt många av oss klarade inte sjunga och jag va en av dom även om jag försökte så gick det inte, Var alldeles förjobbigt.Efter låten pratade prästen ännu mer, lite kortfattat om gamlefarfars liv. Min gamlafarfar var vädligt stark och envis och han jobbade verkligen hela dagarna, han bor ju ute på landet med sin verkstad och höll alltid på att laga bilar och gjorde han inte det var han ute och jagade. Han gick upp 3-4 på natten och började jobba till kanske 22 på kvällen men undertiden då så käkade han ju och så om alltid folk på besök men han jobbade hela dagarna och förut hade de djur och sådant på gården och har massa minnen ifrån det. När dom hade frågat hur han ville ha sin begravning ifallatt och min gamlefarfar har alltid varit en skämtare och alltid retas så han frågade kan man åka bil dit upp så hade han pekat mot himlen. Det är sjukt hur mycket minnen jag har från honom, vi står varandra riktigt nära i släkten så jag har lixom träffat honom flera gånger på veckorna och alltid träffas på kalas och sånt så det är vädligt tomt utan honom. Det som gör mest ont inom mig är att han inte ville dö han hade sådan panikångest för det och frågade varför skulle jag åka på den är skiten och så sparkade han till en sko, och så hade han sagt nu kan inte jag retas med er mer och så rann det tårar ner från hans kind. Gör så ont att veta att en sån godmänniska ska få den här skiten , om han hade vart gammal och dött pga hade det vart lättare på något sätt. Han va ju gammal 78 år men han dog ju pga cancern och han ville inte dö han va livärdd för det. En sak kommer jag aldrig glömma jag va påväg hem från skolan så ringder min mobil så jag hade inte lagt in deras hem nummer så hör jag någon skrika hallåååå jag ba hej.. så hör man någon hur är läget ska vi gå på bio eller , jag bjuder ? jag bah vem är det ? han bara de tär ju gamlafarfar, haha så började jag skratta jag hörde inte att det va han, han är ingen som gillar att prata i telefon så blev lite förvånad haha. Nej nu återgår vi till begravningen. Efter prästen pratat lite till blev det yttligare en sång, jätte fin hon som sjöng hade en jätte vacker röst.  Låten va Som en bro över mörka vatten

Sådana här låtar gör att man gråter ännu mer och det gör riktit ont inom sig att veta att man aldrig kommer få träffa han igen. Efter det bad vi en bön (Fader vår ) Sen blev det yttligare än låt härlig är jorden psalm 297 hittade tyvärr ingen som va så bra att jag tänkte lägga in den här. Efter det va det dags att ta avsked gå fram till kistan säga något eller bara stå där och lägga sin ros vad man nu ville va upp till en själv. Det av nog det jobbigaste på hela begravningen, gick fram och mina ben skakade så sjukt mycket kändes som mina ben skulle vika sig eller något, det va verkligen hur jobbigt som helst. Ville bara öppna kistan och ta ut dig för du är inte död eller hur ... åh men tyvärr är du det och det gör så jävla ont sen när man gick och satte sig igen så tårarna bara strömmade ur en och så när många stod där framme pratade och sa massa saker sa adjö så började man gråta ännu mer. Efter alla gått fram och fått ta avsked så sa prästen några ord och så spelades en låt upp medan alla skulle gå ut så började klockorna slå. Tror nog det va någon låt som gamlefarfar gillade.
 

Där va begravningen slut själva akten, efter det blev det smörgås tårta och äpplepaj med vaniljsås som gamlefarfar älskade!  Begravningen va jätte fin och jätte jobbig, och det va max 150 personen där sjuk många. Typ hela släkten och vänner,jaktlaget och allt! kul att se att han har berört så många. Han av verkligen en god människa och jag har så många minnen med honom.
Tack för allt!

Kommer alltid att minnas dig som stark & envis.
Kommer sakna när du alltid retas.
Minnerna med dig kommer aldrig att dö inom mig där kommer du alltid finnas.
Kan fortfarande höra din röst och se dig i mina tankar & om det fanns något man kunde göra för att få tillbaka dig till livet skulle jag göra det. Hoppas du har det bra där du är nu och längre fram så ses vi igen!

Bengt Lennart Wilhelmsson
6 maj 1931- 28 september 2009


Du fattas oss♥






Fredag

Nu är det lov JIPPI! men tyvärr så är jag sjuk så det blev ingen skola för mig, min feber har blivit högre och jag har fått skitont i ryggen kan knappt böja mig eller gå för det gör svinont. Så idag har jag inprincip bara legat isägen förutom när jag duschade och käkade mat.

Just nu läser jag FREDAG och snackar med folk på msn, en har typ av kärleksproblem så jag är så snäll och hjälper honom. Det är vell dags att snart sova antar jag, vill fan bli frisk nu vem fan vill vara sjuk på lovet INGEN!

& jag vet att jag skulle skriva ett inlägg om begravningen men det gör jag imorgon inte orkar skriva om den idag tyvärr men imorgon ska jag ta sats till att göra det.

Kollade på en film förut 17 again måste vara sist av att se den haha, men den va bra och zac efron är ju så jävla het också så det gjorde hea filmen ännu bättre yummie.

HAHA så jävla dålig jag dör

en blondin ringer sin pojkvän och säger : kan du komma över och hjälpa mig. jag har ett jätte pussel.och jag kan för mitt liv inte komma på hur ja ska göra.
pojkvännen frågar: vad ska det bli när det blir färdigt då?
blondinen säger : enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp
killen bestämmer sig för att komma över och hjälpa henne.
Hon släpper in honom och visar honom alla pusslerbitarna på bordet.
han tittar på bitarna en stund. sen tittar han på lådan.
sen säger han: för det första det spelar ingen roll vad vi gör.
vi kommer aldrig att kunna sätta ihop bitarna till något som liknar en tupp.
han tar hennes hand och fortsätter: nu tar vi en kopp kaffe och sen (han suckar) stoppar vi tillbaka alla cornflakes i lådan igen.

Fick den här av Pierre haha så jävla dålig men bra va den!


blää är sjuk

jag har gått och blivit sjuk, inte alls kul det suger verkligen! Nu när det är lov och allting också eller det blir lov imorgon. Och jag har spanska prov imorgon men tror jag hoppar det för mår verkligen inte bra och hade ju vart trist om jag smittade någon.. Får hoppas jag blir frisk men är ja sjuk kommer jag ändå festa och ha kul på lovet wiihohhoolala!

Igår va jag på begravning i onsdag det kommer komma ett inlägg om den imorgon hoppas jag att jag ska orka skriva men så otroligt jobbigt men det kommer. Den va iallafall jätte fin.

Nu ska jag nog sova för är man sjuk behöver man mycket sömn så godnatt

Tisdag

skola, sen träffade jag C en liten stund sen hem käkade och så ringde jag Famor och undrade om hon hade en svart kavaj jag kunde låna så gick dit och testade men den va ganska bred på något sätt, men tog med den hem för att testa den till klänningen sen fick jag med mig en annan kofta ja kanske kunde ha också! Efter det hämtade mamma mig så åkte vi till Annika och lämnade Gamlafarmor post, det är såhär att gamlafarmor bor hos annika. Efter det åkte vi upp till Mormor och Morfar så pluggade jag och mamma klippte morfar och så fik jag låna med mig en kavaj från mormor som va skitsnygg så ska testa den tillsammans med klänningen, För Imorgon är det begravning för gamlafarfar. Kommer bli så jäkla tufft va vill ju bara att han ska komma tillbaka, det värsta är att du int ville dö och när du satt på sjukhus sängen när mamma höll om dig så säger du varför skulle jag råka ut för den här skiten och det undrar fan jag också, inte meningen att du skulle dö nu! Förra året också vid den här tiden så dog gamlagamlafarmor ( gamlafarfar mamma) och nu efter ett år dog nu av blodcacer och i lymkötlarna.  Gör så jävla ont i mig vill bara att du kommer tillbaka.

Sen när jag kom hem så kollade jag på riverside och andra avenyn och snart ska jag plugga lite sen blir det sängen så man orkar morgondagen...

puss


Måndag

ja då har jag vart skitdålig på att uppdatera igen.

Igår hade vi bara en lektion as gött, så gick i skolan 10.45-12-20 men fick sluta tidigare efter det följde jag med K in i allum en liten stund, efter det åkte jag hem träffade C och vi gick till affären köpte panpizza och cola gick hem till henne och smaskade i oss det, ärligt så gillar jag inte panpizza så mycket men ibland går det och äta! Sedan drog vi till lerum till ungdomsmottagningen osv så hämtade vi lite kondomer också men lite olika samker osv alltid bra att ha!  Sen bar det av hemåt och senare träffade vi några st så körde vi ner i diket så vi fick försöka få upp bilen men sen kom christer och vill hjälpa marcus upp så det gick bra.

Jag och Caroline gjorde en jätte hemsk sak igår herreguuuud, och den hemligheten ska vi ta med oss till graven ingen får absolut inte veta något.

När jag och K gick till tåget igår också så stannade en fyllegubbe oss och drog ett skämt och den va såhär.

Det var en nunna och en städerska och Nunnan bad städerskan städa hennes rum så gjorde städerskan det och hittade en morot i nunnan säng så går städerskan till nunnan jo jag hittade en morot i din säng så sa Nunnan ja men detär min man. Så svarade städerskan asso men då är du änka nu för jag åt nyss upp den! HAHAHA äckligt


lalalalalala

igår träffade jag C lite senare och vi drog hem till A och spelade buzz as kul! men jag sög tyvärr senare drog vi hem till mig så drack vi en as god drink smakade typ päronsplit bara och så kollade vi på en bra film och proppade i oss massa onyttigheter mådde jätte illa , sen gick vi ut och pratade oså kom hem vid halv två typ.

Nu så kollar jag på Öis- Helsingborg öis leder med 1-0 men har dock bara sätten halvlek hinner inte se den andra ska dra och träffa C så får kolla resutaltet lite senare måste ta på mig nu så inte hon behöver vänta i evigheter på mig jag brukar alltid vara seg. haha!

puss

H&M

Jimmy Choo for H&M

Jag tycker skorna är så grymt snygga och till bra priser så kolla in på HM om ni vill ha snygga high heels väskor osv. Förut tyckte jag HM hade jätte tråkig stil men de har börjat få in riktigt snygga kläder och skor och accesoarer.




löööööördag

Köpt skor idag kan visa sedan på bild! Först åkte vi till allum sedan blev det backaplan efter det åkte vi hem! Har precis käkat mat kyckling och pommes blev det. Sedan vart jag lite arg på mamma och pappa men det är man ju ibland. Jag bad mamma göra en drink till mig ingen aning va det är i men god va det iallafall! Lite senare ska jag ut och träffa C vet inte vad vi ska hitta på en men vi kommer nog på något som alltid. Tänkte iallafall ta och duscha och fixa mig lite ser jätte risig ut!



Allum

Mamma väckte mig vid halv elva och nu har jag precis tagit på mig och orkar inte sminka mig och hålla på!
Ska åka till allum snart så fort hon är klar, så irriterad drar upp mig och säger jag ska skynda mig så är jag klar så har hon massa saker kvar att göra så kommer hon med " men du brukar vara jätte seg på att fixa dig " Men snart ska vi åka iaf efter det ska jag nog träffa C eller något!Det återstår och ser.


Idol

Kollade på idol och det va Michael Jacksson tema helt underbart. Älskar Michael Jackson, det va någon gång i sexan jag började lyssa på honom och han blev en idol för mig då sen genom åren har alltid gillat honom sedan slutade jag lyssna på honom men frågade någon mig vem som va min idol så va det Michael Jackson , ibland blev det att jag lyssnade mer på honom än andra dagar så det gick upp och ner! Men han va och kommer alltid vara en idol för mig.

De jag tyckte gjorde bra ifrån sin idag va Rabih ( som jag inte vart så jätte förstjust i men idag Wooow grym! ) Eddie,Erik & Erika. Den bästa va nog Rabih om jag får säga det. Grymt duktig va han idag. We are the world som alla sjöng så braaa en av de bästa låtarna som gjorts!






wiho

Igår hände inte så jätte mycket, glömde helt enkelt skriva var för lat, och kollade på Riverside alla avsnitten inte sätt det innan och det va fan B men det va kul på sätt och vis.Sedan va jag i lerum en liten stund sedan hem igen och plugga och pluggade fram tills halvfyra på natten typ. Men blev klar med samhällen, svenskan, geografin & halva engelskan ganska bra jobbat av mig. Så somnade runt 4.

Idag vaknade jag vid sex sov alltså två timmar och jag var helt död på morgonen och jätte irriterad över allt. Drog till skolan och jag bemötte min rädsla återigen och det gick helt okej efter det när jag kom hem somnade jag vid halv tre och vaknade vid halvsju då C ringde och väckte mig, det va ju bra att hon gjorde det, och självklart undrade hon om jag ville ses och absolut ville jag det så det va bara upp och hoppa , på med kläder mössa,vantar,halsduk och ut i kylan, Vi gick på promenad och snackade om allt möjligt. Kom hem vid tio på kvällen och hoppade direkt in i badet för jag frös som in i helvete. Nu ska jag iallafall ta och plugga tills handelsprovet imorgon och typiskt har man det på morgonen FÅR INTE FÖRSOVA MIG! Nej nu måste jag plugga!

PUSSSSS


Måndag

vart sjukt trött idag inte sovit alls mycket inatt. Men iallafall skolan var ganska soft gick rätt fort ändå. Nu väntar bara en del plugg denna veckan och prov, men det är inte långt kvar till lovet längtar redan. Efter skolan var det hem och käka sedan mötte jag upp C och vi gick till campino för hon skulle äta. Sedan satt och snackade en del sedan bar det av hemmåt väl hemma kollade jag på Ensam mamma söker & svenska hollywood fruar och snart blir det sängen.

Imorgon blir det skola och efter vet jag inte riktigt än, det återstår och ser.

puss

två bra låtar




söndag

Vaknade vid halvtvå, och jag kan faktiskt sova mer för jag är trött och har ont i huvudet. Men som sagt jag måste plugga två prov denna veckan som kommer plus en inlämning känns dötrist man orkar inte det lixom.Men det är bara att kämpa på som sagt. Nu ska jag snart duscha tänkte jag sedan äta sen blir det plugg!

 

 


lördag.

Godmorgon!
nu vet jag vart jag fått rivsåren ifrån men det får ni allt ta och klura ut själva. Men blåmärkerna vet jag inte än.
Igår började dagen med att jag och C vaknade upp låg i sängen lite med datorn. Sedan gick hon hem och fixade sig käkade och massa sånt och det gjorde jag med.

Sedan mötte jag upp henne vid shell, så köpte vi chips & dipp och kollade på sverige-danmark men den matchen gick ju fan inte bra, fan vad arga vi blev! och dommaren va för petig.

Sedan fixade vi oss och drog ut och det va mycket trevligt, mötte sedan upp Robin ( min mammas kusin ) följde honom hem och sedan gick jag hem och la mig i sängen med datan och bara degade sedan somnade jag ganska gött.

Caroline <3

Robin

Caroline och jag pussssss

rivsår?

När jag la mig i badet märke jag att det sved lite överallt på kroppen, så kollade jag och ser har jag har massa rivsår och blåmärken på hela vänstra låret på magen på sidan typ och armbågarna och då börjar man ju undra vafan gjorde jag igår? Men det va en lugn fest igår på sätt och vis så jag har absolut ingen aning om hur fan ja kunnat få så många rivsår och blåmärken wierd!

Här kommer ett klipp från precis när vi fått igång singstar!



Fredag = fest

Grattis Aline & tack för en jätte trevlig fest igår, blev mycket singstar skratt och många spelade något spel vet inte vad det heter, Sedan go musik och trevligt folk.

Dagen började med att jag gick till skolan det va faktiskt roligt, hände massa knasiga roliga saker i skolan sjukt asso. David och Robin är störda david lyfter upp mig och snurrar runt flera varv sen står robin lite längre bort och medans David håller på och snurrar och han bär mig ber han David kasta mig till honom så gör han det, blev fan skiträdd usch . hahaha Trodde han skulle tappa mig. Sen hände det massa andra sjuka saker jag inte orkar berätta om.

Blev iallafall väldigt stolt över mig igår, jag hatar att prata muntligt inför klassen lovar jag blir så sjukt nervös och allt och nu va det på engelska också jag trodde jag skulle dö när det va min tur försökte komma undan men dom peppade mig så jag gjorde det och det gick bra, fick beröm för mitt utal och att jag pratade tydligt. Så jag blev stolt att göra det. Asso jag är mindre rädd för döden än hålla tal! haha min lärare blev iallafall glad att jag gjorde det tur det!.

Sedan åkte jag hem mötte upp Caroline vi gick hem till mig fixade oss och sedan drog vi till Alines fest. och kom inte hem förrän vid halv fyra.

Puss!









godmorgon

gick upp vid sju på med myskläder och halsduk satte upp håret och vips så va klockan 25 över. Missade bussen så mamma får köra mig till tåger som gör 49.Kommer hem vid tre-4 och då blir det fixilifix och senare på 22 årsfest! Nu måste vi åka skriver mer sen och laddar kameran så bilder kommer sen :)  Ha en bra dag

Puss


torsdag

Hej
Somnade vid tre inatt skulle jag tro så lite sömn fick jag iallafall, tur det men det va iallafall sjukt jobbigt att komma upp på morgonen men det är det ju alltid, men jag kom i tid! Åkte till lerum mötte upp C så gick vi till ungdomsmottagningen där jag skulle träffa min dietist. Det va faktiskt helt okej att prata med henne och jag hade gått ner i vikt och då fick jag massa drinkar typ som är en måltid för ja glömmer alltid av att äta så ska dricka en sådan men ofta jag ska komma ihåg det? men det återstår vell och se. Hon sa hela tiden att jag va söt och en glad envis tjej haha. Sedan sa hon för att jag skulle få bättre självförtroende att ställa mig naken framför en spegel och säga " fy fan vad jag är snygg" så började jag skratta ännu mer än vad jag gjorde och sa det tänker jag absolut inte göra.. haha så skratta hon och sa att det känns dumt i början men sedan kommer det kännas bättre. Ni skulle hört mina dumma kommetarer asso.

Efter det åkte jag och C till allum shoppade sedan tillbaka till lerum där vi fixade cider, sedan hem pluggade och pluggade sedan följde jag med mamma och handlade så snäll som jag är och sedan blev det ännu mer plugg och snart är det dags för mig att sova så jag orkar morgondagen.

Ska till Aline imorgon som fyller 22. Så det blir käk och party hemma hos henne ser fram emot det. Det ska bli kul jag och C har likadana klänningar twins haha!

Nu ska jag öva lite mer på mitt engelska tal sedan ska jag sova godnatt

puss


body luktar jätte gott och kroppen blir jätte mjuk och nivea för läpparna som gör att läpparna också blir jätte mjuka

Här är några av de dryckerna jag fick av dietisten sen fick jag någon milshake också som man ska blanda själv oså.. haha(y)



sömnlösnatt? japp

Va först i stan idag och kollade kläder osv hittade inget istan tyvärr, kollade runt massor men hittade inget jag riktigt ville ha så jag och C drog och käkade på paprika. & så va vi inne på kondomeriet för att se om vi hittade något kul. Sedan bestämde vi oss för att dra till allum och kolla där istället där hittade jag en klänning och ett skitsnyggt läppstift. Vi kollade på skor också men några skor blev det inte med hem, kanske tar det imorgon om jag hinner. Efter det åkte vi hem satt och pratade sedan kom några fler, sedan körde dom hem mig och nu sitter jag här, trött och måste plugga hela natten inte precis något jag ser fram emot. Men önska mig lycka till!

Imorgon ska jag till skolan måste snacka med två lärare,och så ska jag till min dietist på ungdomsmottagningen i lerum.Sedan tillbaks till skolan och lämna min samhällsupptats jag nu håller på med som antagligen kommer ta hela natten. Sedan tillbaka till lerum och möta upp C och så ska vi fixa grejer inför fredagen. ( och tyvärr så blir det ingen maskerad längre tråkigt men skönt på sätt och vis!) Efter vi fixat det ska vi göra en grej som kommer ta en stund. & efter det ska jag plugga och sedan sova och det kommer nog bli det bästa på länge! Jag älskar ju att sova, och kommer knappt få någon sömn inatt tyvärr.

Nu ska jag plugga skiten ur mig.

Pusss <3


NÅGON MER ÄN JAG SOM VILL HA SOMMAR IGEN?

Det är så jävla kallt ute, vill ha sommar och vara brun igen!!!!!



♥ tisdag

Heej
Började med att åka skridskor idag i skolan gick faktiskt bra. Det är så sjukt kul att åka. På bussen ner till allum så fick man massvis med knasiga frågor från några killar i klassen. Man kan ju säga det ända dom hade i huvudet va SEX. Haha så fick man höra lite roliga saker också,Men sånt är ju alltid kul.

Jag och Karoline drog iallafall till donken efteråt eftersom vi hade nästan 3 timmars rast, & väl där inne hände en skitrolig sak vi besäller karoline tar brickan dit vi ska sitta och jag går och hämtar sugrör och peppar/salt. Så ser jag att Karoline Snubblar på något konstigt vis hon spiller ut en stor cola över hela golvet, och hon skämdes och jag skrattade..Haha det roligaste va att hon snubblade, sen så fick en stackars kille på donken torka upp det. Och sen kom han med en ny dricka så gulligt! Sen glodde han hela tiden när vi käkade? det va iallafall ganska irriterande, hatar att äta när någon står och glor på än.

Sedan drog vi tillbaka till skolan och bara chillade och jag hade panik för jag fick världens mensvärk höll nästan på att dö, ne kanske inte riktgt dö men hade så satans ont.Sedan åkte jag hem och vilade har nog aldrig vart så här trött och haft så ont på länge fy asso. Efter den kollade jag på andra avenyn och nu är det plugg som gäller.

Puss


förälskad

JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT FÖRÄLSKAD!
Nej men asso jag har fan kollat på dessa skor i särkert en månad snart och jag måste ha dom. Varje gång jag går förbi dom när jag är i allum så dras min blick hela tiden till dom och kan inte sluta kolla på dom, könner att jag bara måste ha dom så ja ska nog fanimig köpa dom vad tycker ni om dom fula or fina ?



Hallå alla!
Va först i skolan idag, gick bra och på layout lektionen kämpade jag på riktigt bra inte för att det är ansträngande eller så men det gick bra enligt mig! Sen träffade jag några kompisar och sen har jag mest bara degat hemma framför tv:n. Kollade på 90210 & såklart Svenska hollywood fruar. Anna Anka är sjukt ball. Ahja ska snart duscha och hoppa i sängen. Den saknar mig förstår ni, tur att någon saknar mig iallafall! haha

Imorgon blir det att åka skridskor på gympan, ska bli kul faktiskt att göra något annat, får vell se hur detta kommer gå? tror ni ja kommer ramla och slå ihjäl mig ? Får hoppas jag inte gör det iallafall.Sedan har vi nästan 3 timmars rast innan nästa lektion men då funderar vi på att dra till donken och tjocka oss, och sedan om vi har tid över får vi vell gå till allum eller något. Efter skolan ska jag dra in till stan fixa dricka tills på fredag , wihoo längtar ska bli grymt kul.

pusss








natti natti

Tack alla för dom grymma förslagen. Jag tror jag vet vad jag ska klä ut mig till, men det får ni se på fredag!

Är iallafall sjukt trött och ligger redan isängen ska snart ta och sova så man orkar med skolan imorgon. Men först måste jag öva mer på länderna&huvudstäderna, eller jag gör nog det till morran.. Låter bättre.

är sjuk irriterad också. Hatar när man hör saker och så vet man inte om det är sant och så kan man inte fråga heller om det är sant för man får absolut inget säga, då blir det att man mer tror på det för då kan man inte få reda på om det stämmer eller inte, men om detta nu skulle stämma så skulle ja bli väldigt besviken, för jag hatar lögner. Man måste vara ärlig! Så jag litar och hoppas att detta inte stämmer.

Jag har lovat mig själv också att inte äta godis på vardagarna längre ibland kan det ju lätt bli att man köper lite och sen lite till osv.. Men nu är det slut på det ska iallafall försöka att bara äta på helgerna! Sen måste jag börja gå ut och gå men det är så fruktansvärt dåligt väder, men som sagt man får ju klä sig efter vädret ellerhur ;)


btw kommer bli bättre me bilder också! Så tråkigt utan bilder och bara text engligt mig så skärpning med det.

Ne nu ska jag chilla lite innan det är natti natti för mig.

Godnatt


bomdunbibaam

shit va den här helgen har gått fort, men det har vart en bra helg iallafall! Idag har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt kollat på tv och pluggat lite. Ska snart duscha och sedan plugga ännu mer. Eftersom jag inte gjort läxförhöret i geografi än på länderna & huvudstäderna måste jag göra det imorgon. Och det är 44 länder&huvudstäder, bläää! haha och förlåt för dålig uppdatering.

HJÄLP!!!!!
På fredag ska jag på maskeradfest en kompis fyller 22 och jag har absolut ingen aning vad jag ska klä ut mig till ? Har ingen fantasi alls, så nu behöver jag eran hjälp vad ska jag klä ut mig till ?



onsdag

Igår hade vi skolfotografering såg förjävligt ut men jag va inte på topp heller,så det får duga! Sedan lyckades jag slå i mitt huvud i en hylla typ så har fått ett blåmärke och det gör ont, att jag alltid lyckas med saker.jaja jag är klantig, haha.

Har jätte svårt att somna kan inte sluta tänka på gamlafarfar det kommer upp minnen och hör han prata inom mig och det gör så jävla ont, vill bara att han ska komma tillbaka, allt känns så fel utan honom.Känner mig typ arg har lust att bara skrika slå sönder något. döden borde fan inte få finnas.

Träffade Caroline en stund senare på dagen vi satt och pratade om massa olika saker och myste som vanligt. Känns skönt med våra prat stunder sånt behövs.Det blir mycket skratt och ett gott skratt förlänger livet eller va är det man brukar säga?


RSS 2.0